Kundeuttalelser-Marie

December 28, 2016

 "Bailine har vært en enorm pådriver for den fremgangen jeg har hatt. Jeg har fått bedre bevegelighet og oppnådd en fin vektreduksjon. Jeg har også innarbeidet gode rutiner for faste måltider. Med Bailine og mitt tette støtteapparat fra familien, har jeg fått en livsstil jeg stortrives med. Og tenk; jeg løper! Det er helt vilt! Hvis noen hadde fortalt meg dette for et halvt år siden, hadde jeg ledd godt." Hilsen Marie Strand

Dette er Marie´s historie:

Marie ble gravid og fikk en aldeles skjønn datter for 4 år siden.

Men da gikk vekten også opp. Hun har siden slitt med overvekt og smerter, men klarte å ta tak i det for ca. 1 år siden. Hun startet hos oss i januar 2016, og har siden da gått ned over 20 kg. Hun skal ned noen til. Med Bailine fikk hun hjelp med smertene sine. Hun forteller at hun var så anspent at hun gruet for å gå tur med hunden, det verket overalt.  Og nå? HUN LØPER 1 mil! Så tok vi tak i kostholdet, og for Marie passer det å holde orden på kaloriene. Marie har også alliert seg med sin nærmeste familie. De støtter henne, heier på henne og hjelper henne.

Marie spiser både brød, poteter og frukt. Hun spiser i underkant av 1400 kcal pr. dag, og passer også på å holde seg litt i aktivitet hver dag. Hvor mange kcal du kan spise, og samtidig gå ned i vekt, avhenger av hvor mye du veier og hvor aktiv du er.

Hun passer også på å drikke mye vann, ca 2 liter pr dag. Hun er også veldig nøye med å veie alt hun spiser. Det er mange apper på markedet som kan hjelpe til med å holde orden på inntaket, Marie bruker Lifesum.

En helt vanlig dag i Marie´s liv kan se sånn ut:

Frokost 376 kcal

60 g Bjørn havregryn

1/2 banan

2 stk yogurt

Te

Lunsj 355 kcal

3 brødskiver, 2 med leverpostei (god og mager, 10 g på hver) og en med 10 g kremost

Middag 370 kcal

1 kyllingfile 150 g

Sitronsaft

Tandoori krydder

2 gulrøtter

2 små poteter

4 små busker av brokkoli

2 rødbeter

3 cherry tomater

Spinatblader

Saus 60 kcal

1 ss lettrømme

1 ts soyasaus

I denne menyen er det rom for et mellommål. Det kan f.eks. være litt oppskåret frukt, i denne porsjonen er det 129 kcal:

56 g eple

1 banan

Strø over litt kanel

En jublende Marie!

Denne buksa brukte hun for 1 år siden, Nå går begge bena i det en buksebenet!

Ønsker du deg en forandring også? Start med en gratis og uforpliktende prøvetime. På prøvetimen tar vi en figuranalyse av deg og finner ut hva Bailine kan hjelpe deg med.

VELKOMMEN!