Kostholdsveiledning

Bailine er ingen slankediett, Bailine er en livsstil

Vi underviser i kosthold som passer din personlige forbrenning og som gjør deg slankere hvis du er overvektig, friskere (og kanskje smertefri, eller mindre smerter) hvis du har kronisk vondt i kroppen.

Hvilke behov den enkelte har for proteiner, karbohydrater og fett, de viktigste byggestenene i kostholdet, her Bailine plassert på en fargeskala.

I den ene enden av fargeskalaen har vi plassert de som trives med et kosthold som inneholder mye proteiner og fett, rødt kosthold. I den andre enden de som fungerer best på mat med mer karbohydrater og relativt lite fett, blått kosthold.

Du kan høre hjemme i en av disse to helt motsatte kategoriene, eller du kan ligge nesten hvor som helst mellom dem, gult eller grønt kosthold.

Vi hjelper deg å finne kostholdet som passer for deg. 

Ofte kan det bare være små endringer som skal til før du er på riktig vei igjen. Sammen med deg finner vi et sunt kosthold du trives med, får energi av, og kan fortsette å leve med.

Alle som starter hos oss får Bailine-boken med i kursprisen.  I tillegg hører du på en liten snutt hver gang du kommer. Her får du flere tips om kosthold og trening, avslappingsteknikker, motivasjon og smertemestring, for å nevne noe.

Og du er ikke alene, vi hjelper deg, oppmuntrer deg, og går hele veien sammen med deg.

Vil du vite mer? Start med en gratis og uforpliktende prøvetime!